• Fundació Naccari Ravà

    Benvingut/da a la Fundació

  • Missió i Valors

    Treballem per contribuir a una societat millor

  • Projectes

    Donem suport a projectes alineats amb els nostres eixos fundacionals

Qui som

La Fundació Naccari Ravà és una fundació privada, amb seu a Barcelona, que dóna suport a iniciatives en tres àmbits: infància, salut i educació. Les seves intervencions són principalment a Catalunya, tot i que també col·labora amb projectes internacionals. N’és president el Sr. Ignasi Roda Fàbregas.

L'origen de la Fundació es remunta a l’any 1987, quan l’empresària Sílvia Naccari Ravà la va crear i impulsar en nom del seu pare, l’enginyer d’origen italià, Òscar Ravà. Un home de gran empenta que va crear una important empresa automobilística a Catalunya. Des del seu orígen la finalitat fundacional està adreçada a la infància, la salut i l’educació. L’any 2013 va morir la seva fundadora i per aquesta raó el patronat va decidir canviar el nom de la fundació en memòria seva.

Missió i Valors

La Fundació Naccari Ravà treballa per contribuir a una societat millor:

Més constructiva i solidària
Més igualitària i conscient
Que afavoreixi l’autonomia de les persones

Projectes

Cada any donem suport al voltant de 15 entitats. Les ajudem a impulsar iniciatives a través de les quals s’han beneficiat més de 1.000 persones. Els nostres eixos fundacionals són:

Salut

Donem suport a projectes tant en l'àmbit assistencial com de recerca, sempre que tinguin relació directe amb la millora del present i el futur de la salut de les persones.

Educació

Participem en projectes molt diversos; ajudant escoles de països en vies de desenvolupament, col·laborant amb la difusió de valors i capacitats a través de tallers o contribuint a l’acompanyament en els estudis a joves en risc d’exclusió.

Infància

Ajudem entitats que treballen per la integració de persones amb discapacitat o que donen temps, espai i ajuda a mares immigrants.

Projectes en curs:

XAMFRÂ, TALLER DE MÚSICACentre de música i Escena del Raval
ASSOCIACIÓ CATALANA D’INTEGRACIÓ I DESENVOLUPAMENT HUMÀ
ASSOCIACIÓ BIT
ASSOCIACIÓ PER LA VIDA INDEPENDENT
AFEV - EN TÀNDEM
ESCOLA DE VIDA MAS VILARTIMÓ
ESCOLA EL TIL·LER
FUCAP
FUNDACIÓ PARE MANEL
FUNDACIÓ QUATRE VENTS
L’ORTIGA
NUEVO HORIZONTE
Fundació Biblioteca Social
Fundació Biblioteca Social

Lloguer Turístic

La Vil·la Tupinetti és un xalet a segona línia de mar, a la zona del Vinyet de Sitges. Està acabat de reformar i té capacitat per a 12 persones. Disposa d’un jardí de 800m2 amb piscina privada.

Si esteu decidint on passar les vacances, la Vil·la Tupinetti pot ser una fantàstica opció. Llogar-la és una manera de col·laborar amb nosaltres, perquè els beneficis que recollim amb el lloguer turístic retornen en projectes d’impacte social.

Veure més fotografíes

Contacte